НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва от Спиди. Доставката е за сметка на клиента, като цената се формира при оформяне на поръчката.

Моля, имайте предвид, че изпращаме от Пловдив, а теглото на пратката може видите в кошницата си (теглото на една риза е около 300 грама).

ДОСТАВКА

Всички продукти поръчани преди 11:00 часа, в работен ден ,имат срок на доставка : 1 седмица / 7 работни дни след тяхното поръчване.

Всеки един продукт поръчан след 11:00 часа бива преместен за следващият ден.

Всички продукти, които в момента на поръчката са в наличност и са поръчани преди 11:00 часа, могат да бъдат доставени най-рано на следващия работен ден.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани след 11:00 часа или в неработен ден, биват преместени за обработка при следващ работен ден.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани в Петък след 11:00 часа могат да бъдат получени най-рано във Вторник(изключения са почивни дни).

За продуктите, които не са налични, клиентът ще получи обаждане или писмо по електронната поща с допълнителна информация за възможните срокове за доставка.

Ако поръчаните продукти не могат да бъдат доставени, IVENTI ще се свърже с клиента и ще му предостави информация относно замяната на поръчаните продукти или начините за връщане на заплатената от клиента сума.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Поръчки на стойност над 100 лв се доставят БЕЗПЛАТНО.

СТОКИ ПО ПОРЪЧКА

За продуктите „по поръчка“(по големи количества) клиентът ще получи обаждане или писмо по електронната поща с допълнителна информация за сроковете за доставка.

КРАЕН СРОК НА ДОСТАВКА

Независимо от горните условия iventishirts.com доставя поръчаните продукти до 7 дни от поръчката.

АДРЕС НА ДОСТАВКАТА

iventishirts.com изпраща стоките на адреса, посочен от клиента.

При грешка в посочения адрес, поради която получателят не може да бъде намерен на адреса, iventishirts.com ще се свърже с клиента за уточняване на адреса, като разходите за доставка на правилния адрес са за сметка на клиента и клиентът следва да ги заплати на куриера при получаване на поръчаните стоки.

iventishirts.com не носи отговорност при неспазване на сроковете за доставка, ако получателят на доставката не е бил открит на адреса за доставка в рамките на работния ден, когато е следвало да бъдат доставени продуктите.

При ненавременна доставка iventishirts.com не дължи неустойка на клиента.

НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТАВКА

Когато iventishirts.com не може да изпълни поръчката поради това, че не разполага с поръчаните продукти, iventishirts.com ще уведоми клиента и ще възстанови платените от клиента суми в срок до 30 дни от датата, на която доставчикът е следвало да достави поръчката.

НАЧИН НА ВРЪЩАНЕ

За лесно и бързо връщане моля свържете се с наш оператор на : +359 32 640 578

Работно време от Понеделник до Петък : 08:00 – 17:00

Ще бъдете необходима следната информация, за да бъде извършено връщането:

  • Вашите имена
  • Касова бележка
  • Причина за връщане
  • Начин на връщане на сума